Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Με αρετή και τόλμη...

Σαν την πρόκληση της χρονιάς βλέπουν άπαντες στον Πιερικό το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Κατερινιώτες έχοντας στον πάγκο τους τον "ειδικό" σε τέτοιες αναμετρήσεις, Σούλη Παπαδόπουλο θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από το συγκεκριμένο ματς.
Η προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη σε δύο μέτωπα. Συγκεκριμένα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με τον Εθνικό έκαναν χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικό πρόγραμμα στο βοηθητικό γήπεδο του Ατρόμητου, στον Ασπρόπυργο.
Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στις 12.45 το μεσημέρι όπου θα προπονηθούν και πάλι στο γήπεδο του Ασπρόπυργου. Εν τω μεταξύ, εάν και εφόσον εκδοθούν τα δελτία των Ρέγες και Κοντεών τότε οι δύο ποδοσφαιριστές θα συμπεριληφθούν στην αποστολή αλλιώς θα κοπούν.
Ο Θάνος (16/4) δεν θα έχει δυνατότητα να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς στο πρόσφατο ματς Πρωταθλήματος με τον Εθνικό συμπλήρωσε κάρτες.
* Στις 8 το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσουν από τη Κατερίνη οι φίλοι του Πιερικού προκειμένου να ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδας τους.
(Ρεπορτάζ Δημήτρης Πάππας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου