Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Δεν πρόλαβε ο Μαρίνος…

Από sportdogteam

Χωρίς τον Στέργο Μαρίνο θα παραταχθεί την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πιερικό.Ο 22χρονος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και την Τρίτη όμως ο Νίκος Νιόπλιας έκρινε πως δεν βρίσκεται ακόμα σε θέση να ενισχύσει το «τριφύλλι» και τον απέκλεισε από την αποστολή. Το ίδιο συνέβη και με τους Ρουκάβινα, Σεϊταρίδη, Μαχλελή που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Για το ματς του Κυπέλλου δεν υπολογίζονται ακόμα οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος και Σαλπιγγίδης στο οποίο κρίθηκε απαραίτητο να δοθούν ανάσες καθώς αγωνίστηκαν βασικοί στα Πηγάδια και θα προορίζονται για το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Πανθρακικό, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Αντίθετα, ο Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σισέ, Λέτο και Κατσουράνη που θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής στο ματς με τους ουραγούς της βαθμολογίας. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί εναντίον του Πιερικού ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Γάλλο πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.Στην προπόνηση της Τρίτης, οι «πράσινοι» μετά το ζέσταμα, πραγματοποίησαν ασκήσεις κατοχής "5-2", στη συνέχεια έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου